Sú lieky na nezdravé portfóliá - Lichnerová, Tatiana
Možnosti bánk zabrániť neželaným výkyvom hodnoty svojich finančných operácií dôsledným rizikovým manažmentom (RM). Analýza "value at risk". Programy agentúry Reuters pre RM. Štyri hlavné produkty riešiace rozličné úrovne RM. Prieskum HN o metódach, ktorými vyhodnocujú riziko naše banky.