In adversis et prosperis Pamätná strieborná minca k 250. výročiu narodenia Mórica Beňovského - Flaché, Dagmar
Ďalšia pamätná strieborná minca z emisie NBS na rok 1996, v hodnote 200 Sk, vydaná pri príležitosti 250. výročia narodenia Mórica Beňovského.