Správa o menovom vývoji v SR za 1. polrok 1996. 2
Dlhová služba NBS a vlády SR. Rozpočtové hospodárenie a vnútorná zadlženosť vlády. Menová politika. Hodnotenie menového vývoja. Štruktúra a zmeny peňažnej zásoby M2. Realizácia menovej politiky. Vývoj úverových aktivít v 1. polroku 1996.