Aktuálne problémy kapitálového trhu SR z pohľadu Burzy cenných papierov v Bratislave - Sásik, M.
Rozvoj kapitálového trhu na Slovensku. Predpoklad úspešnej kapitálovej činnosti. Problémy kapitálového trhu. Motivácia investorov. Vplyv makroekonomického prostredia na kapitálový trh.