Riešme, veľa času už nezostáva... - Horváth, Martin
Problém likvidity kapitálového trhu na Slovensku a porovnanie s trhmi Poľska, Maďarska a Česka. Vysvetlenie pojmu likvidita cenných papierov a jej posudzovanie. Fakty ovplyvňujúce likviditu. Možnosti zlepšenia súčasného stavu.