Aktuálne trendy vo vývoji ázijských ekonomík a Číny Príloha Hospodárskych novín
Analýza vývoja ázijských ekonomík, vývoj hrubého domáceho produktu v krajinách DAE (dynamické ázijské ekonomiky) - Hongkong, Južná Kórea, Malajzia, Singapur, Tchaj-wan, Thajsko, Čína. Vývoj a predpoveď hlavných makroekonomických ukazovateľov. Vývoj HDP a jeho prognóza. Vývoj salda bežného účtu. Medzinárodné ekonomické ukazovatele: ceny a konkurenčnosť v krajinách: USA, Japonsko, Nemecko, Francúzsko, Taliansko, V. Británia.