Zemědělský trh do roku 2000 - Podsedníček, M.
Medzinárodný trh s poľnohospodárskymi komoditami. Vývoj na svetových trhoch s pšenicou. Rast cien obilnín. Odhad vývoja trhu s obilím na budúcich päť rokov podľa expertov OECD. Realizačný trojročný reformný program Spoločnej poľnohospodárskej politiky (CAP) v krajinách EÚ. Predpoklady cenového vývoja obilnín. Vývoj produkcie olejnín. Mlieko a mliečne výrobky. Mäso. Nové postavenie trhu a vplyvy pôsobiace na jeho vytváranie v strednodobom výhľade. Smerovanie reforiem v krajinách OECD a EÚ.