Najmodernejší informačný systém v Európe - Vančo, F.
Prvá etapa komplexného vybavovania cestujúcich Železnicami SR, ktorá zabezpečuje rezervácie a predaj miesteniek, lôžok a ležadiel v rozsahu systému ARES, rozšírená o predaj vnútroštátnych cestovných lístkov.