Distribučná stratégia ako výsledok rozhodovania o distribučnej politike - Daňo, Ferdinand, 1959-
Prehľad distribučných stratégií uplatňovaných tak výrobnými, ako aj obchodnými firmami. Stanovenie vhodnej distribučnej stratégie. Uplatňovanie viacerých distribučných stratégií súčasne.