Distribučná stratégia ako výsledok rozhodovania o distribučnej politike. 1 - Daňo, Ferdinand, 1959-
Distribučná politika firmy. Rozhodnutia v oblasti distribučnej politiky. Určenie strategických distribučných cieľov. Strategické ciele firmy. Strategické marketingové ciele. Strategické distribučné ciele.