Kvalita výzkumu trhu - Köppl, L.
Vývoj prieskumu trhu v Českej republike. Európska asociácia pre prieskum trhu a verejnej mienky (ESOMAR), IQCS (Interviewer Quality Control Scheme), MRQSA (Market Research Quality Standards Association) - združenia na orientáciu v neprehľadnom trhu marketingových služieb a na minimalizáciu rizika pre dôveryhodnosť tohto odvetvia. Ciele združenia ôsmich komerčne orientovaných výskumných organizácií v ČR.