Sociálně etický marketing a management - Komárková, R.
Postuláty sociálno-etického marketingu v podnikaní. Sociálno-etický marketing a manažment podniku. Požiadavky na manažment vo firme vedenej na základe princípov sociálno-etického marketingu. Princípy plurality a komplementarity v manažmente. Maskulínna a feminínna orientácia v manažmente.