Fakty o Stredoeurópskej dohode
Bilancia zahraničného obchodu Slovenska, Česka, Poľska a Maďarska. Obchodná bilancia Slovenska s CEFTA. Vývoj obchodu SR s jednotlivými krajinami CEFTA. Agrárny obchod SR. Komoditná štruktúra vývozu a dovozu s krajinami CEFTA oprti r. 1995.