Formy štátneho inštitucionálneho prístupu k podpore exportu Príloha
Rast pasívnej zahraničnoobchodnej bilancie SR. Nástroje štátnej podpory vývozu na príklade USA. Pôžičky, záruky a poistenie vývozného kapitálu Americkou vývozno-dovoznou bankou. Vývoj objemu dovozu a vývozu v r. 1993-1996 v USA, Japonsku, SRN a Veľkej Británii. Celkový dovoz a vývoz vybraných krajín.