Zahraničný obchod Slovenska v 1. polroku 1996 - Burda, Štefan
Vývoj zahranično-obchodných vzťahov SR za 1. polrok 1996. Obchodná bilancia za sledované obdobie. Štruktúra dovozu a vývozu. Vývoj zahraničného obchodu SR do konca roka.