Formy štátneho inštitucionálneho prístupu k podpore exportu Príloha Hospodárskych novín
Postavenie informačných a poradenských služieb, marketingu a propagácie v USA. Organizácie, ktoré patria do skupiny štátnej podpory vývozu.