Kapitálový trh Európskej únie - Piovarčiová, Veronika, 1951-
V r. 1995 sa SR stala pridruženým členom Európskej únie. Európska únia a jej história. Jednotný trh. Voľný pohyb kapitálu. Európsky menový systém. Vývoj jednotného kapitálového trhu krajín EÚ závisí predovšetkým od sily ekonomík a úrovne národných kapitálových trhov.