Čínský hospodářský prostor - Znamenáček, M.
Nový prvok vo vzťahoch medzi čínskymi teritóriami - integrácia medzi Hongkongom Tchaj-wanom a južnými provinciami ČĽR nazývaná Čínsky hospodársky priestor (ČHP). Intenzita vzájomného obchodu medzi týmito krajinami. Objem priamych zahraničných investícií do tejto oblasti. Vzájomné politické dohody, ktoré ovplyvnili ekonomickú integráciu medzi týmito teritóriami. Perspektíva ČHP.