Databáza Švajčiarskej asociácie poisťovní
Od januára 1994 majú všetky poisťovacie spoločnosti, ktoré sú členmi Švajčiarskej asociácie poisťovní, možnosť využívať špeciálnu poisťovnícku bázu dát. Informačná ponuka bázy dát. Vývoj bázy dát k plnotextovým informáciám. Princíp spracovania informačných zdrojov. Prevádzka a používatelia bázy dát.