Postavenie slovenského poisťovníctva v rámci krajín združených v Európskom poisťovacom výbore - Majtánová, Anna
Porovnanie slovenského poistného trhu so štátmi združenými v Európskom poisťovacom výbore (Comité Européen des Assurances - CEA). Údaje sú za r. 1993. Počet poisťovní v členských krajinách CEA, počet pracovníkov v európskych poisťovniach, objem prijatého poistného v mld. ECU.