Vytvoření jednotného pojišťovacího trhu. 2 - Lohéac, F.
Vytváranie jednotného poisťovacieho trhu v Európe. Harmonizácia poisťovníctva s európskymi direktívami. Niektoré závady, ktoré obsahuje štruktúra jednotného poisťovacieho trhu. (Prednáška F. Lohéaca, generálneho tajomníka CEA v Prahe, november 1995).