Ekonometrické modely podnikov a odvetví - Unčovský, Ladislav
V posledných desaťročiach sa aj podniky a odvetvia stávajú predmetom ekonometrického modelovania. Dva typy modelov: komplexné modely podnikov a odvetví, modely vybraných javov z oblasti ekonomiky podnikov a odvetví. Niektoré problémy s aplikáciou ekonometrických modelov podniku. Charakteristika modelov: simulačných, plánovacích, finančných, marketingových, výrobných.