Plánování ve výrobním podniku. 2 Mají systémy MRP budoucnost? - Mareš, J.
Názory na zavádzanie počítačových systémov plánovania pre podniky známych pod skratkou MRP a MRP II. Osvedčenie týchto systémov v praxi. Vznikajúce nové systémy a nové skratky. Skratka ERP (Enterprise namiesto Manufacturing) - plánovanie "podnikových" zdrojov namiesto výrobných. ERP v širšom kontexte. COMMS (Customer Oriented Manufacturing Management System) pochádza od AMR (Advanced Manufacturing Research). Hlavné črty systému pre zákaznícky orientovanú výrobu COMMS.