ISO 9000 - funguje to?
Výhody zavedenia systémov ISO 9000 - návratnosť investícií, vplyv na rast odbytu, vplyv na prežitie podniku. Dôvody pre certifikáciu podľa ISO 9000. Podiel ISO 9000 na celkovom počte certifikátov podľa priemyselných sektorov. ISO 9000 a TQM. Nevýhody ISO 9000.