Reklama v pohybu a pohyb v reklamě - Křížek, J.
Riaditeľ reklamnej agentúry RENCAR v Prahe JUDr. Jiří Křížek o obchodnej aktivite akciovej spoločnosti, ktorá sa orientuje na oblasť reklamy v dopravných prostriedkoch.