Informačné technológie - Mcnealy, S.
Z obsahu prílohy: Prichádza čas koncepcie: sieť je počítač! Celulárne telekomunikačné systémy. SCALA - komplexné riešenie na riadenie podniku či firmy. Client/server aplikácie v oblasti účtovníctva. Systém SAS na podporu manažérskeho rozhodovania. TS OFFICE - nová generácia ekonomického softwaru. Paralelné superpočítačové systémy - nové perspektívy pre výskum a priemysel. Network computing - súčasnosť a budúcnosť.