Najväčší stavebný podnik na Slovensku - Klikáč, S.
Z obsahu prílohy: Úspešných štyridsaťpäť rokov. Základné ciele na rok 1996. Kriticky i perspektívne o spoločných podnikoch Hydrostavu. Závod Vlčie hrdlo, gigant s tradíciou a so svetovým menom. Významné závody materskej akciovej spoločnosti. Širokospektrálna podpora kultúry a športu.