Vývojové inženýrství Toyoty
Porovnanie rozdielneho prístupu japonských a amerických alebo európskych automobiliek k vývoju a výrobe prototypu nového modelu. Zvláštnosti vývojových tímov japonskej Toyoty. Vývojové inžinierstvo v Japonsku a v západných krajinách.