Základné imanie nadácie - Ukrop, Milan
Zakotvenie inštitútu základného imania v zákone o nadáciách. Cieľom inštitútu základného imania je dlhodobo zachovať cieľ nadácie. Uplatnenie princípu primeranosti veľkosti majetku nadácie. Výška hodnoty vloženého majetku. Obmedzenia týkajúce sa darovania majetku nadácie.