Ekonomika v demokracii - demokracia v ekonomike - Dobrota, D.
Posledné príspevky z diskusie na jubilejnom XX. riadnom zhromaždení HNClubu 4. 11. 1996. Daniel Dobrota z firmy SOFTIP o poskytovaní komplexného informačného systému. Juraj Borovský o makroekonomike z hľadiska dlhodobých tendencií.