Kariéra s HN - Kuzmišin, Peter
Ako byť úspešný a zároveň zdravý (správna technika osobnej práce vrcholového manažéra). Príprava ľudí zatiaľ na 18. mieste (manažéri kvality a personalisti na konferencii o ľudských zdrojoch určenej pre skupinu podnikov a. s. VSŽ). Postgraduálne štúdium i pre ekonómov. Centrum pre budovanie kariéry. Keď sú absolventi s praxou... (Do programu neziskovej organizácie Baťa Junior Achievment sa v školskom roku 1996/97 v SR zapojí vyše osemtisíc študentov). Slovník pracovných pozícií.