Slovenský zamestnávateľ - Bruckmayer, F.
Z obsahu prílohy: Štátny rozpočet pod drobnohľadom. Meradlom sú výsledky najlepších. Zabudlo sa na zelenú správu. Motor slovenskej ekonomiky. Priemstav v zrelom veku. Prezídium Asociácie zamestnávateľských zväzov a združení SR.