K tendenciám vývoja samozamestnávania - Košta, Ján
Definovanie samozamestnávania. Vývoj samozamestnanosti v krajinách EÚ. Podiel samozamestnaných na celkovej zamestnanosti. Vývoj samozamestnávania v transformujúcich sa krajinách. Vývoj samozamestnávania na Slovensku. Vývoj počtu živnostníkov na Slovensku. Štruktúra činností živnostníkov. Istota, resp. riziko samozamestnania a podnikania.