Predpoklady sa menia na realitu - Višváder, P.
Budovanie kongresového centra a obchodnej zóny v Lučenci. Premyslená koncepcia pozdvihnutia regiónu južného Slovenska. Projekt Obchodná zóna v Lučenci, ktorý vznikol v r. 1992 a je jediný svojho druhu v krajinách strednej Európy.