Predmetom podnikania bánk sú peniaze, a to je fenomén veľmi plachý - Medveď, Jozef
Prezident a.s. Banka Slovakia a predseda jej predstavenstva doc. Ing. Jozef Medveď, CSc., o jej vzniku, poskytovaných službách a strategických zámeroch. Privatizácia slovenských bánk. Reálnosť zámeru Východoslovenských železiarní Košice spojiť päť slovenských bánk, medzi nimi aj Banku Slovakia.