Sporiteľne a úverové družstvá vo východnej Európe. Situácia v družstevníctve susedných krajín - Rybár, M.
Predseda Družstevnej únie SR, Zväzu výrobných družstiev a predseda medzinárodnej organizácie CICOPA Ing. Marián Rybár o situácii v družstevníctve vo východnej Európe a na Slovensku. Družstevníctvo v Poľsku a Maďarsku. Seminár špecializovaných organizácií Medzinárodného družstevného zväzu (MDZ) v Budapešti od 24.10. do 30.10.1996.