Technická analýza zvyšuje šance investora, aby sa rozhodol správne - Magala, Peter
Technická analýza cenných papierov. Skladá sa z dvoch základných častí: popis a analýza historického vývoja kurzu, predikcia budúceho vývoja. Nástroje technickej analýzy. Príklad technickej analýzy - údaje o obchodovaní s emisiou akcií Chemolaku, a.s. Smolenice.