Budúcnosť cez výsledky prítomnosti - Hatina, Slavomír
Z diskusie o transformačných možnostiach, tendenciách, výsledkoch a projektoch do budúcnosti v rámci prvého tematického okruhu na XX. riadnom zhromaždení HNclubu 4.11.1996. Transformácia, súčasnosť a budúcnosť a.s. Slovnaft. OVP Orava v Trstenej pružne reaguje na požiadavky trhu. Globalizácia sveta a pozícia Slovenskej republiky v transformácii svetovej ekonomiky. Vízia Považských strojární v r. 2005 a cesty k nej vedúce.