O transformácii ekonomiky trochu ináč - Ďurkovič, H.
Nedostatky transformácie slovenskej ekonomiky. Nekoncepčnosť spoločnosti a nepredvídavosť vrcholových orgánov. Pomýlenosť transformácie. Polopravdy z oblasti ekonomickej deštrukcie.