Perspektívy vývoja transformujúcich sa ekonomík postsocialistického sveta - Janoška, J.
Úlohy, s ktorými sa hospodárska politika reformných krajín stretáva pri budovaní rastového hospodárstva. Poznatky z prvých rokov transformácie. Znázornenie dlhodobého rastového scenára. Ciele fiškálnej politiky. Prínos kapitálových tokov zo zahraničia. Úlohy finančného systému.