Summit sa skončil, hlad trvá - Pružincová, M.
Zo Svetového potravinového summitu, ktorý do Ríma zvolala Organizácia Spojených národov pre výživu a poľnohospodárstvo (FAO). Kritika dotovania výroby potravín rozvojovými štátmi.