Vývoj základných kovov v októbri na Londýnskej burze kovov Príloha Hospodárskych novín - Zoller, Alexander
Vývoj cien kovov (meď, hliník, zinok, olovo, nikel, cín) na Londýnskej burze kovov v októbri 1996. Najdôležitejšie poznatky o dianí u najvýznamnejších producentov na pomoc obchodníkom pri orientácii na svetových trhoch.