Výroční zasedání Mezinárodního měnového fondu a Světové banky - Sedláček, P.
V dňoch 1.-3.10.1996 sa uskutočnilo vo Washingtone výročné zasadanie Medzinárodného menového fondu a Svetovej banky. Posúdenie svetového ekonomického vývoja a hospodárskeho rastu. Ekonomické aktivity na novo vznikajúcich trhoch a v rozvojových krajinách a tranzitívnych ekonomikách. Posilnenie dohľadu MMF. Otázka finančných zdrojov MMF.