Malá encyklopédia poistenia a poisťovníctva - Majtánová, Anna
Recenzia publikácie - CHOVAN, P. - ČEJKOVÁ, V.: Malá encyklopédia poistenia a poisťovníctva s cudzojazyčnými ekvivalentmi (Bratislava: ELITA, 1995). V prvej výkladovej časti je vysvetlených viac ako 1 500 odborných hesiel z oblasti poisťovníctva a príbuzných odborov. Druhú časť predstavujú registre v piatich jazykových mutáciách (slovenskej, českej, nemeckej, anglickej a francúzskej).