Pojišťovnictví na Ukrajině
Vývoj na poistnom trhu Ukrajiny. Záujmy štátu v oblasti poisťovníctva. Účasť zahraničných poisťovní na poistnom trhu. Vykonávanie štátneho dozoru v oblasti poisťovníctva. Inštitúcie na poistnom trhu.