Konkurenčný zápas Devy Napriek tomu chce manažment zostať slovenským podnikom - Beslerová, I.
Stratégia firmy Deva, a.s. Trebišov po rozpade Československa. Zahraničná konkurencia. Exportná politika Devy. Štruktúra výrobkov.