Východ spěje na Západ Lidské zdroje
Štúdia "Trendy vo vývoji ľudských zdrojov v strednej a východnej Európe". Závery štúdie vychádzajú z prieskumu 157 firiem 6 krajín SVE - ČR, SR, Rusko, Poľsko, Maďarsko, Rumunsko. Analýza premien trhu s manažérmi, modelu trhu práce v príslušnom regióne a úloha emigrantov v procese privatizácie. Nárast manažérskych platov v posledných dvoch rokoch, pracovná aktivita manažérov, preškolenie manažérov. Hľadanie a získavanie manažérov na trhu práce.