Intertransport '97 Kontrakty na jednom mieste - Kurpieľ, N.
Riaditeľ Contact Trade Centre, s.r.o. (CTC) Ing. Napoleon Kurpieľ o výstave kamiónovej dopravy, ktorá sa bude konať koncom januára 1997 v Bratislave. Usporiadateľ výstavy: ČESMAD Slovakia. Organizátor: CTC.