Príčiny krízy personálneho manažmentu v slovenských organizáciách - Boroš, Pavol
Analýza príčin krízy personálneho manažmentu v SR: podceňovanie mzdových nákladov, nízky dôraz na zvyšovanie produktivity práce, nedocenenie personálneho riadenia v podniku. Potreby, ktoré rieši personálny manažment. Skúsenosti z reformy personálneho riadenia v Biotike, a.s. Slovenská Ľupča.