Průzkum podnikového trhu práce jako nástroj personálního řízení. 2 - Koubek, Josef
Analýza zdrojov pracovných síl a podnikového trhu práce. Štruktúra obyvateľstva v spádovej oblasti. Počet pracovníkov dochádzajúcich za prácou do podniku. Prognóza obyvateľstva, pracovných zdrojov a pracovných síl podnikového lokálneho trhu práce, spádového územia podniku.